«Φάρσα ή κέρασμα» με ζελεδάκια μαριχουάνας!

Ένας νεαρός άνδρας από τα προάστια του Σικάγο συνελήφθη, αφού μοίρασε ζελεδάκια-αρκουδάκια σε παιδιά την ημέρα του Halloween, τα οποία ενδεχομένως περιείχαν κάνναβη. Σύμφωνα με την αστυνομία και μια τοπική αναφορά ισχυρίστηκε ότι το έκανε διότι του τελείωσαν τα γλυκά.

Ο δράστης.


Ο Jarod Feilen, 25 ετών, συνελήφθη ως το άτομο που διένειμε άγνωστο αριθμό σακουλών γεμάτες με αρκουδάκια που μύριζαν μαριχουάνα, ανέφερε ο τηλεοπτικός σταθμός FOX32 Chicago.

Πιο συγκεκριμένα, το αστυνομικό τμήμα του South Chicago Heights δήλωσε πως ο παππούς και η γιαγιά ενός ανυποψίαστου παιδιού ανακάλυψαν τα ύποπτα γλυκά και παρέδωσαν τα πακέτα στην αστυνομία.

Τα κίτρινα, κολλώδη ζελεδάκια ήταν συσκευασμένα σε περιτυλίγματα, χωρίς κάποια ετικέτα επωνυμίας.

Οι δηλώσεις των κατοίκων.


«Περπατούσα στο δρόμο και κάποιος σχολίασε ότι ένας άνδρας μοίραζε μαύρα πακέτα με ζελεδάκια μαριχουάνας», είπε στον τμήμα ένας πατέρας, ο οποίος θέλησε να διατηρήσει την ανωνυμία του. «Έλεγξα την τσάντα της 4χρονης κόρης μου και ναι, βρήκα τρία πακέτα με ζελεδάκια που μύριζαν σαν μαριχουάνα», συμπλήρωσε.

Οι δηλώσεις ενός παιδιού.


«Μας είπε ότι του τελείωσαν οι καραμέλες», είπε ένα παιδί. «Έτσι, πήρε μερικές μικρές τσάντες τις οποίες γέμισε με ζελεδάκια, και άρχισε να τις μοιράζει».

Η σύλληψη του 25χρονου.


Ο ύποπτος συνελήφθη και του απαγγέλθηκαν πέντε κατηγορίες, ανέφερε η αστυνομία. Τα δείγματα που ανακτήθηκαν, στάλθηκαν σε εργαστήριο εγκληματικότητας για έλεγχο, έτσι ώστε να εξακριβωθεί εάν υπήρχε κάποιο ίχνος ναρκωτικού.

Ενώ το τμήμα δήλωσε ότι δε γνωρίζει κάποιο παιδί που να κατάπιε τα αρκουδάκια, ζήτησε από τους γονείς να επικοινωνήσουν μαζί τους, για οποιαδήποτε περαιτέρω πληροφορία σχετικά με τις ύποπτες αυτές συσκευασίες.

Πηγή:  nypost.com