10 τρόποι να εκδικηθείς τον πρώην

Πως χωρίζει μια γνήσια Κατίνα. Εφαρµόζονται και όλοι µαζί σε εξαιρετικά δύσκολες περιπτώσεις!

Τρόπος 1ος

Ο καλύτερος τρόπος για να εκδικηθείς τον πρώην σου είναι να µάθει ότι δεν ήσουν και πολύ πιστή.

Λίγο µετά το χωρισµό στέλνεις «τυχαία»   ένα µήνυµα στον πρώην, του τύπου: «Μωρό µου, επιτέλους ξεµπερδέψαµε µε τον ξενέρωτο…είµαι δική σου τώρα.» Να είσαι σίγουρη ότι αµέσως θα νιώσει να τον λούζει κρύος ιδρώτας!

Τρόπος 2ος

Μετά το χωρισµό πας για ψώνια και αγοράζεις τα πιο hot σύνολα του καλοκαιριού.

Τα συνδυάζεις µε µικροσκοπικά  top και sexy string, από αυτά που άρεσαν στον πρώην και το ίδιο βράδυ ντύνεσαι προκλητική θεά. Βγαίνεις µε τις φίλες σου µπαρότσαρκα στα µέρη που συχνάζει ο λεγάµενος και, όταν τον εντοπίσεις, κάθεσαι απέναντί του. Δείχνεις ευδιάθετη  και δεν του δίνεις καµιά σηµασία.

Τρόπος 3ος

Πιάνεις φιλίες µε το γιο του αφεντικού του και αρχίζετε µαζί τις βραδινές εξόδους.

Περνώντας µπροστά απ’ τον πρώην µε την υπέροχη ασηµί Ζ4 του µικρού αφεντικού, βλέπεις τη µούρη του να γίνεται πράσινη, ενώ εσύ  το χαιρετάς ναζιάρικα από τη θέση του οδηγού. Φυσικά τόσα χρόνια δίπλα του, ένα πράγµα έχεις µάθει καλά : το  πάθος του, γι’ αυτή τη συγκεκριµένη «µπέµπα»!

Τρόπος 4ος

Προτείνεις στις κοπέλες των καλύτερών του φίλων να πάτε για καφέ. Εκεί αρχίζεις να τους µιλάς για το νέο σου αµόρε που είναι εκπληκτικός στο κρεβάτι.

«Τέτοιο οργασµό είχα να ζήσω εδώ και καιρό. Ούτε µια φορά δε χρειάστηκε να προσποιηθώ.»,  τονίζεις µε νόηµα. Μέχρι το βράδυ ο πρώην σου θα έχει µάθει πόσο ανικανοποίητη σε άφηνε στο κρεβάτι.

Τρόπος 5ος

Ξεθάβεις απ’ τη ντουλάπα ένα παλιό πουκάµισο που έχει ξεχάσει ο πρώην σου πριν µήνες.

Το τσαλακώνεις, το βάζεις σε µια σακούλα και γράφεις στο σηµείωµα: «Αγάπη µου σ’ ευχαριστώ για τη χθεσινή νύχτα. Σου στέλνω το πουκάµισο που ξέχασες». Αφήνεις τη σακούλα έξω απ’ την πόρτα του και παραφυλάς εκεί κοντά. Σε λίγα λεπτά ακούς τον καβγά του πρώην σου µε τη νυν του!

Τρόπος 6ος

Βάζεις φωτιά σε όλες τις φωτογραφίες που είχατε βγάλει µαζί.

Στέλνεις τις στάχτες πακέτο, µ’ ένα γράµµα στο οποίο του εξηγείς ότι βρήκες επιτέλους τον έρωτα της ζωής σου και το παρελθόν σου είναι πλέον περιττό. Εννοείται ότι έχεις κρατήσει τα αρνητικά σε µέρος σκιερό ώστε αν τυχόν τα ξαναβρείτε να µην έχει χαθεί και το αρχείο!

Τρόπος 7ος

Αναζητάς παρηγοριά για το χαµένο σου έρωτα στην αγκαλιά του κολλητού του.

Εκείνου δηλαδή που, εξαιτίας της πολυετούς γνωριµίας σας, αισθάνεται ότι πρέπει να συµπαρασταθεί στον πιο αδύναµο… δηλαδή εσένα … Το ένα πράγµα φέρνει τ’ άλλο και η παρηγοριά… γίνεται στο κρεβάτι!

Τρόπος 8ος

Μαθαίνεις από κοινούς γνωστούς ότι φέτος το καλοκαίρι θα πάει Μύκονο για διακοπές µε τη νυν.

Αµέσως ετοιµάζεις βαλίτσες και βρίσκεσαι στο ίδιο ξενοδοχείο µε τον πρώην σου… Εννοείται ότι έχεις πάρει µαζί και τον κολλητό του.

Τρόπος 9ος

Όλα τα δώρα που σου είχε κάνει τα πετάς στα σκουπίδια απέναντι απ’ το σπίτι του.

Εννοείται ότι µιλάµε για τα δώρα µικρής οικονοµικής αλλά όχι και συναισθηµατικής αξίας. Τον αφήνεις να πιστεύει πως τα ακριβά δώρα  τα έχασες!

Τρόπος 10ος

Η χαριστική βολή. Τον καλείς στο γάµο σου!

Θέλεις να δει ιδίοις όµµασι τα µεγαλεία σου. Σιγά µην του τη χάριζες. Άντε και καλή επιτυχία!