6 πράγματα που νομίζεις ότι ψάχνουμε σε έναν άντρα αλλά μας είναι αδιάφορα

Αν είσαι γύρω στα 30-35 σίγουρα θυμάσαι το σπουδαίο και διαχρονικό τραγούδι της Καίτης Γαρμπή «Αυτό το κάτι που θέλω» το οποίο ήταν ένας σεμνός ύμνος στη γυναίκα την ολιγαρκή και τον άντρα που απλά θα πρέπει να είναι ο εαυτός του. Καταλαβαίνεις τι λέω;

Το τραγούδι αυτό -αν δεν το ξέρεις μπες Youtube τώρα- σε αποθεώνει και σου ξεκαθαρίζει κάτι πολύ βασικό: Εμείς τα κορίτσια σε αγαπάμε γι’ αυτό που είσαι- και όχι δεν το λέω για να εξιλεωθώ για το προηγούμενο κείμενο.

Με ελάχιστες εξαιρέσεις οι οποίες ως γνωστόν υπάρχουν για να επιβεβαιώνουν τον κανόνα, η συντριπτική πλειονότητα των γυναικών αδιαφορεί για τα υλικά αγαθά. Δεν με πιστεύεις; Είναι γιατί κάποιος στα έχει πει λάθος. Αλλά εγώ θα στα πω σωστά. Για δες παρακάτω λιγάκι.

Ακριβό αμάξι

Το αμάξι, το ρολόι και δεν ξέρω και τι άλλο, ήταν πάντα δείγμα στάτους για έναν άντρα. Όχι όμως πια φίλε μου. Αν σε θέλω, σε θέλω και με πατίνι. Αν σε θέλω, σε θέλω και άνευ αυτού. Να κάνω εγώ τον οδηγό και να έρχομαι εγώ να σε μαζεύω από το σπίτι. Όχι ότι θα πρέπει να επαναπαυτείς -αυτό θα ίσχυε και στη δική μου περίπτωση- αλλά η άποψη ότι αν δεν έχεις καλό αμάξι, γκόμενα δε βγάζεις, είναι πιο λάθος και από τις φακές χωρίς φέτα. Εκτός πια κι αν στοχεύεις σε ένα πολύ συγκεκριμένο group γυναικών. Καταλαβαινόμαστε υποθέτω.

giphy

Το κορμί που παίρνει like στο Instagram

Έχεις δει κάποιους διαστημικούς κυρίους που ποζάρουν λάγνα και θεωρείς ότι είναι ό,τι πιο ωραίο έχει περπατήσει στον πλανήτη γη; Οι κύριοι αυτοί λοιπόν, είναι περίπου το 3% του συνολικού πληθυσμού, οπότε για εμάς, μένει το άλλο 97%.

Με την κοιλιά, την τρίχα και τα πλαϊνά παχάκια. Όχι, δε σου λέω ότι όταν δω τον κοιλιακό του χολιγουνταινού δε θα τον θαυμάσω, αλλά μια και δεν πρόκειται ποτέ να τον συναντήσω, θα τα φτιάξω με εσένα που η κοιλιά σου καλύπτει τις πατούσες σου. Και εντάξει, όταν παρατηρώ ασυδοσία και λαιμαργία θα θυμώσω και θα σε συμμορφώσω, αλλά αν απλά είσαι λάτρης και εραστής του καλού φαγητού και της μπυρίτσας –Μουντιάλ έχουμε- πώς μπορώ να σου θυμώσω; Ε;

giphy 1

Πάθος για το γάμο

Βρε πόσες φορές θα στο πω; Αν σε θέλουμε θα παραβλέψουμε πολλά πράγματα. Ακόμα και το γεγονός ότι δε θέλεις να παντρευτείς. Αλλά ξέρεις κάτι; Αφενός υπάρχει η πιθανότητα να μη θέλω ούτε εγώ και αφετέρου να σου θυμίσω ότι –τελικά- ο George Clooney παντρεύτηκε. Αυτά.

Εντυπωσιακή δουλειά

Λογικό είναι όταν μας πεις είσαι Manager of… και έναν σιδηρόδρομο από αγγλική ορολογία να εντυπωσιαστούμε, αλλά από την εμπειρία μου, έχω να σου πω ότι όλα αυτά είναι ολίγον τι αστεία για έναν και μοναδικό λόγο: Η απόλυτη μετάφραση στα ελληνικά, δεν είναι ούτε εντυπωσιακή ούτε ιδιαίτερη. Οπότε, με οτιδήποτε κι αν καταπιάνεσαι, στο πλαίσιο της νομοθεσίας πάντα -οι άεργοι απορρίπτονται- μας κάνει. Να περάσει.

giphy 2

Ανατομία για σεμινάριο

Σε παρακαλώ πολύ άνθρωπέ μου, είπαμε να είμαστε και κάπου λογικοί. Εντάξει, προφανέστατα ένας άντρας με πλούσια τα ελέη μπορεί να περηφανεύεται και να το έχει καμάρι, αλλά μάλλον σημασία έχουν άλλα πράγματα. Διότι αν δεν ξέρεις να μιλήσεις, να περιποιηθείς μία γυναίκα και να την κάνεις να περάσει καλά, στο κρεβάτι και γενικά, τι να το κάνω το τέρας σου; Πορνοστάρ είμαι; Έλα σε παρακαλώ πολύ…

Και κάτι τελευταίο…

ΔΕΝ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ Η ΚΑΡΑΦΛΑ ΣΟΥ. Είπαμε σε θέλω. Θέλω και το μπιφτέκι σου. Θέλω και τις άκυρες τρίχες που φυτρώνουν εδώ κι εκεί -μέχρι να πέσουν κι αυτές. Όχι, δε θα πω ότι πληρώνεις λάθη με γνωστό… ζελέ της νιότης. Μη με πιέζεις δε θα το πω!

ratpack.gr