Oι 15 τύποι ανδρών που πρέπει να αποφεύγουμε

O ειδικός στις σχέσεις των δύο φύλων Τζόσουα Πομπέι μας υποδεικνύει τους τύπους άνδρα που πρέπει να εγκαταλείψουμε χωρίς δεύτερη σκέψη.

Μοιάζει χαριτωμένος, αστείος και έξυπνος. Μόλις τον έχεις γνωρίσει αλλά μέσα σε λίγα λεπτά τον έχεις φανταστεί σαν  ερωτικό παρτενέρ, σύντροφο, σύζυγο και πατέρα.

Προσέξτε όμως. Αν και κάποιοι άνδρες μπορεί να μοιάζουν ιδανικοί τις πρώτες εβδομάδες των ραντεβού, υπάρχουν κάποια προειδοποιητικά σήματα στα οποία εμείς οι γυναίκες πρέπει να τους δώσουμε την δέουσα σημασία.

Ο Τζόσουα Πομπέι, ειδικός στις σχέσεις και το on line dating ξεχώρισε δεκαπέντε τύπους ανδρών πάνω από τα κεφάλια των οποίων αναβοσβήνει το σήμα κινδύνου. Αρκεί να το προσέξουμε.

Ο «αμετακίνητος από τις συνήθειες του» τύπος

Αυτός ο τύπος άνδρα απλώς θα γίνεται πιο αμετακίνητος με τον καιρό. Αν στα πρώτα ραντεβού σας αρνείται να δοκιμάσει ο,τιδήποτε καινούργιο να είστε σίγουρες ότι η μακροχρόνια σχέση μαζί του θα γίνεται όλο και πιο βαρετή και μονόπλευρη.

Ο «τρέχε από πίσω μου και μάζευε» τύπος

Είστε η σύντροφός του και όχι η καμαριέρα του. Ο άνδρας που περιμένει από εσάς να βρίσκεστε κάπου εκεί τριγύρω και να μαζεύετε τα πιάτα του, τα ρούχα του ή να τον φροντίζετε σαν να είναι μικρό παιδί, σίγουρα δεν είναι υλικό για μακροχρόνια σχέση και το πιθανότερο είναι πως στο κοινό σας μέλλον θα σας αντιμετωπίζει σαν να είστε η μαμά του.

Ο «μιλάω συνεχώς για τις τιμές» τύπος

Εάν συνεχώς μιλά για το πόσο φτηνά αγόρασε κάτι, για το πόσο κάνει εκείνο ή το άλλο ή που έχουν καλές εκπτώσεις προσέξτε. Αν και σε όλους μας αρέσει να βρίσκουμε κάτι σε ευκαιρία, ο τύπος που μιλά για αυτό στα πρώτα ραντεβού πιθανότατα θα αποδειχτεί σφιχτοχέρης και μίζερος στην διάρκεια της σχέσης.

Ο «βλέπω συνέχεια αθλητικά» τύπος

Δεν υπάρχει τίποτα ιδιαίτερα κακό στο να κάθεται ένας άνδρας στον καναπέ και να βλέπει το αγαπημένο του ματς. Πολλοί άνδρες το κάνουν. Αρκεί  αυτό να μην προηγείται της σχέσης ή των οικογενειακών υποχρεώσεων. Υπάρχει διαφορά μεταξύ του να αγαπάς τα σπορ και του να έχεις παιδιάστικη εμμονή με αυτά. Επιλέξτε έναν άνδρα που να την διακρίνει.

Ο «τί θα φάμε σήμερα» τύπος

Το να περιμένει ένα φρεσκομαγειρεμένο σπιτικό γεύμα κάθε βράδυ προμηνύει μία όχι καλά εξισορροπημένη σχέση μακροπρόθεσμα. Φροντίστε να βάλετε τις σωστές βάσεις μακροπρόθεσμα. Ή κόψτε ρόδα μυρωμένα.

Ο «γίνομαι και λιγότερο ρομαντικός σε κάθε ραντεβού» τύπος

Δεν είναι ότι περιμένουμε από αυτόν πεντάστερα ραντεβού και λουλούδια για όλη μας την ζωή αλλά το να πάψει να είναι αρκετά ρομαντικός από το πέμπτο ή το έκτο ραντεβού είναι ενδεικτικό του τι πρόκειται να γίνει σε ένα ή δύο χρόνια.

Ο «τώρα που έκανα σεξ δεν χρειάζεται να προσπαθήσω» άλλο τύπος

Πάντα να παρατηρείται το πώς διαμορφώνεται η συμπεριφορά ενός άνδρα αφού κάνετε σεξ για πρώτη φορά. Αν το ενδιαφέρον του παραμένει ή μεγαλώνει τα σημάδια είναι καλά. Αν αρχίζει να αδιαφορεί και να τεμπελιάζει μάλλον δεν ήθελε ποτέ κάτι παραπάνω από αυτό

Ο «σε αφήνω να πληρώνεις τους λογαριασμούς μου» τύπους

Οποιοσδήποτε άνθρωπος -ανεξαρτήτως φύλου- αρχίζει να ζητά βοήθεια για να εξοφλήσει λογαριασμούς ή χρέη από τα πρώτα ραντεβού πρέπει να σημάνει κόκκινο συναγερμό. Αν ξεκινήσετε να πληρώνετε για αυτόν νωρίς στην σχέση αυτό μάλλον θα θέσει τον τόνο και θα διαμορφώσει το κοινό σας μέλλον.

Ο «δεν είμαι πολύ φιλόδοξος» τύπος

Προσέξτε τα μεγάλα λόγια και τα μεγάλα σχέδια που ανακοινώνει όσον αφορά τι θέλει να κάνει στην ζωή του. Δεν υπάρχει τίποτα κακό στο να είναι ένας άνδρας φιλόδοξος ή να έχει μεγάλα σχέδια, αρκεί να είναι ειλικρινής.

O «κοντεύω τα 30 αλλά μένω με την μαμά μου» τύπος

Για έναν άνδρα το να μένεις με τους γονείς του είναι αποδεκτό μέχρι τα 25 και αυτό με την προυπόθεση ότι σπουδάζει ή το κάνει  για να εξοικονομήσει χρήματα. Αλλά οποιοσδήποτε δουλεύει για τουλάχιστον δύο χρόνια και μένει με τους γονείς του δεν πρόκειται να μεγαλώσει ποτέ. Τελεία και παύλα.

Ο «συγνώμη δεν είμαι ιδιαίτερα τηλεφωνικός» τύπος

Το να μην θέλει ένας άνδρας να είναι συνέχεια με το τηλέφωνο κρεμασμένο από το αυτί σαν σκουλαρίκι, είναι αποδεκτό. Το να μην απαντάει όμως στα μηνύματα και στα τηλεφωνήματα σας είναι δείγμα αγένειας και έλλειψης σεβασμού.

Ο «θέλω να έχω τον έλεγχο» τύπος

Αυτός που σας βομβαρδίζει με συνεχή τηλεφωνήματα για να ξέρει πού ακριβώς βρίσκεστε κάθε ώρας της ημέρας και που θέλει να εγκρίνει όλους τους φίλους και τις συναναστροφές σας. Απλώς τρέξτε μακριά από αυτόν τον τύπο άνδρα.

Ο «δεν ξέρω τί θέλω» τύπος

Την μια μέρα θέλει σχέση. Την άλλη μέρα θέλει παιδιά . Δύο μήνες αργότερα δεν είναι σίγουρος για τίποτα από τα δύο. Συνήθως αυτό σε απλά ελληνικά σημαίνει «θέλω οικογένεια και παιδιά αλλά δεν θέλω να τα κάνω μαζί σου».

O «καλύτερα ας μείνουνε μέσα» τύπος

Αν σας αρέσει περισσότερο να μένετε σπίτι παρά να βγαίνετε αυτός είναι ο ιδανικός τύπος για εσάς. Ένας άνδρας όμως που από τα πρώτα ραντεβού αποφεύγει να βγαίνετε ή είναι τεμπέλης ή βγαίνει μόνο όταν θέλει να βρει γυναίκα και να την σύρει στην σπηλιά του.

Ο «δεν μου αρέσουν οι φίλοι σου» τύπος

Κανένας άνδρας δεν είναι πιο σημαντικός από τους φίλους μας. Αν δεν του αρέσουν και αρνείται να βγαίνει μαζί τους, εγκαταλείψτε τον πάραυτα.

ΠΗΓΗ: in.gr