UFO στην Καλιφόρνια; Το Πεντάγωνο επιβεβαιώνει… μυστηριώδεις συναντήσεις με ATIA

Το Πεντάγωνο επιβεβαιώνει οτι τα βίντεο και οι φωτογραφίες που φέρεται να απεικονίζουν UFO να καταδιώκουν πολεμικά πλοία των ΗΠΑ στα ανοικτά της Καλιφόρνια το 2019 για αρκετές ημέρες είναι πραγματικά και μάλιστα τραβήχτηκαν από το προσωπικό του αμερικανικού Πολεμικού Ναυτικού.

Το σύνολο των εικόνων που δείχνουν…τα UFO να εμφανίζονται πάνω από τα πλοία του αμερικανικού Πολεμικού Ναυτικού στα ανοικτά των ακτών της Καλιφόρνια «τραβήχτηκαν» από το προσωπικό του το 2019, επιβεβαιώνει το Πεντάγωνο.

Σε μία από τις σχετικές φωτογραφίες φαίνεται ένα αντικείμενο σε σχήμα πυραμίδας, ενώ οι πλέον δύσπιστοι εξακολουθούν να θεωρούν οτι πρόκειται για drones ή μπαλόνια. Το Πολεμικό Ναυτικό παρ’ όλα αυτά έχει καταγράψει τα εν λόγω αντικείμενα ως «άγνωστα», τονίζει η εφημερίδα Daily Mail σε σχετικό δημοσίευμα.

Εκπρόσωπος του Πενταγώνου επιβεβαίωσε ότι οι αναφερόμενες φωτογραφίες και τα βίντεο έχουν ληφθεί από μέλη του προσωπικού και όχι απο ερασιτέχνες…κυνηγούς UFO! H UAP Τask Force,Ομάδα Δράσης για τα Α.Τ.Ι.Α (σσ: υπηρεσία στο Γραφείο πληροφοριών του Πολεμικού Ναυτικού των ΗΠΑ που ασχολείται με την «τυποποίηση, την συλλογή και την αναφορά» ανεξήγητων εναέριων οχημάτων) θα παρουσιάσει τις εικόνες ως αποδεικτικά στοιχεία τον ερχόμενο Ιούνιο στο Κογκρέσο.

Οι φωτογραφίες διέρρευσαν από έρευνα του Πενταγώνου για τα UFO, η οποία συγκέντρωνε στοιχεία για την έκθεση, σύμφωνα με το Mystery Wire. Φέρουν την υπογραφή του Τζέρεμι Κόρμπελ και δείχνουν άγνωστα αντικείμενα να πετούν πάνω από τέσσερα πολεμικά πλοία των ΗΠΑ, μεταξύ των οποίων και το USS Kidd Navy, το 2019.


Εκπρόσωπος του Πενταγώνου είπε στο Mystery Wire: «Μπορώ να επιβεβαιώσω ότι οι αναφερόμενες φωτογραφίες και τα βίντεο τραβήχτηκαν από το προσωπικό του Ναυτικού.

Η αρμόδια υπηρεσία συμπεριέλαβε αυτά τα περιστατικά στη συνεχιζόμενη έρευνα». Οι πλέον δύσπιστοι λένε ότι σε μία από τις επίμαχες εικόνες που υποτίθεται ότι εμφανίζονται UFO το μόνο που βλέπουμε έιναι…απλά και μόνο ένα μπαλόνι.

Η επίσημη επιβεβαίωση ωστόσο έρχεται μια εβδομάδα αφότου ο Ναύαρχος Μάικλ Γκίλνταϊ, επικεφαλής των ναυτικών επιχειρήσεων, παραδέχτηκε ότι δεν έχει ιδέα από πού προήλθε το σμήνος των μυστηριωδών αεροσκαφών που απειλούσαν τέσσερα αντιτορπιλικά των ΗΠΑ τον Ιούλιο 2019.

Ο Αμερικανός ναύαρχος ήταν ο επικεφαλής στην έρευνα για το περιστατικό, κατά το οποίο μια ομάδα από μη επανδρωμένα εναέρια οχήματα -ΑΤΙΑ όπως θεώρησαν κάποιοι- «κυνηγούσαν» τα αντιτορπιλικά για περισσότερα από 100 ναυτικά μίλια στα ανοιχτά της Καλιφόρνια.

Τα σχετικά ημερολόγια αποκάλυψαν ότι έξι μυστηριώδη αεροσκάφη μυστηρίου «καταδίωξαν» τα πολεμικά πλοία κοντά σε μια ευαίσθητη περιοχή ασκήσεων στα Νησιά Τσάνελ της Καλιφόρνια με ταχύτητες έως 40 μίλια / ώρα και με μεγαλύτερη ευελιξία από τα στρατιωτικά αεροσκάφη των ΗΠΑ.

Η απόκοσμη συνάντηση των αμερικανικών πλοίων με τα ΑΤΙΑ το 2019

Μία λεπτομερής περιγραφή της «απόκοσμης» συνάντησης δείχνει ότι το δράμα ξεκίνησε τη νύχτα της 14ης Ιουλίου 2019. Τα αρχεία καταγραφής από το USS Kidd (εικόνα αρχείου) δείχνουν ότι λίγο πριν τις 10μμ εκείνο το βράδυ εντοπίστηκαν δύο drones.

Μέσα σε λίγα λεπτά, οι αναφορές δείχνουν ότι το USS Kidd μετακινήθηκε σε αθόρυβη λειτουργία, ελαχιστοποιώντας τις επικοινωνίες καθώς προσπαθούσε να διαπιστώσει ποιο ήταν το επίπεδο απειλής. Επικοινώνησε με ένα κοντινό πολεμικό πλοίο που επίσης πραγματοποιούσε περιπολία, το USS Rafael Peralta.

Μέσα σε λίγη ώρα, αρκετά άλλα αντιτορπιλικά του Πολεμικού Ναυτικού των ΗΠΑ που βρίσκονταν σε περιπολία στην περιοχή άρχισαν να παρατηρούν περίεργα λευκά και κόκκινα φώτα.

Η φρενήρης δραστηριότητα συνεχίστηκε μέχρι τα μεσάνυχτα, με κανένα από τα πολεμικά πλοία να μην μπορεί να πει με βεβαιότητα από πού προήλθαν τα μυστηριώδη drone…

Όταν ρωτήθηκε εάν το Ναυτικό έχει επιβεβαιώσει την ταυτότητα των drone, ο Γκίλνταϊ απάντησε: «Όχι, δεν το έχουμε κάνει». Η απάντησή του φαίνεται να αποκλείει τη θεωρία ότι τα drones θα μπορούσαν να προέρχονταν από ένα μυστικό στρατιωτικό πρόγραμμα των ΗΠΑ.

Αυτό οδήγησε σε ένα όργιο συνωμοσιολογίας ότι είτε κατασκευάστηκαν από μια αντίπαλη στρατιωτική δύναμη είτε «συμβαίνει κάτι άλλο πέρα από όσα μπορούμε να κατανοήσουμε».

Το Drive αποκάλυψε τον περασμένο μήνα ότι τα πολεμικά πλοία του Αμερικανικού Πολεμικού Ναυτικού που σταθμεύουν στα ανοικτά των ακτών του Λος Άντζελες ήρθαν αντιμέτωπα με σμήνη μυστηριωδών αεροσκαφών, που τα κυνηγούσαν με υψηλή ταχύτητα σε χαμηλή ορατότητα.

Με βάση πληροφορίες από τα ημερολόγια πλοίων και υπηρεσιακά e-mail από το Πολεμικό Ναυτικό -σύμφωνα με τον Νόμο περί Ελευθερίας της Πληροφορίας- αλλά και περιγραφές μαρτύρων απο το προσωπικό του Πενταγώνου, τα ΑΤΙΑ είχαν πολύ μεγαλύτερη αεροναυτική ικανότητα από οποιοδήποτε άλλο γνωστό drone.


Έχουν αναφερθεί πολλές παρόμοιες παρατηρήσεις που χρονολογούνται από τη δεκαετία του 1960, αλλά οι περισσότερες από τις στρατιωτικές έρευνες των ΗΠΑ για αυτές τις περίεργες συναντήσεις, παραμένουν απόρρητες.

Βουλευτές ζητούν από το Πεντάγωνο εδώ και χρόνια να αποχαρακτηρίσει τα διαβαθμισμένα αρχεία του για τα μυστηριώδη “ραντεβού”, επικαλούμενοι ανησυχίες για την εθνική ασφάλεια. Τον Ιανουάριο, ως μέρος ενός πακέτου βοήθειας για την COVID-19, το Κογκρέσο όρισε ως προθεσμία για τον αποχαρακτηρισμό των σχετικών εγγράφων την 1η Ιουνίου.

Το τελευταίο διάστημα έχουν πολλαπλασιαστεί τα άρθρα που καλύπτουν το φαινόμενο των UFO ακόμη και σε…mainstream αμερικανικά Μέσα Ενημέρωσης.

Στο βιβλίο του με τίτλο Τhe Ufo people: A curious culture o Μ.J Banias γράφει οτι η υποκουλτούρα των UFO ήταν πάντα μία μικρή ομάδα αντιφρονούντων που προκαλούσαν τα καθιερωμένα συστήματα και την ιδεολογία.

Μέχρι σήμερα η mainstream κουλτούρα θεωρούσε ότι όσοι πίστευαν στα UFO είναι απαίδευτοι συνωμοσιολόγοι που τρέφουν έχουν αυταπάτες. Μέχρι τώρα. Με τις πρόσφατες αποκαλύψεις του Πολεμικού Ναυτικού και του Πενταγώνου, οι θιασώτες των UFO…παίρνουν την εκδίκησή τους.