Ο JOEY ΣΤΟ MOOD RADIO

Ο JOEY είναι ένας Folk & Roll τραγουδοποιός απ’τη Θεσσαλονίκη που αρνείται να μεγαλώσει!

Όταν ήταν μικρός έκανε κάποια μαθήματα στο πιάνο, αλλά αργότερα αποφάσισε πως αυτό ήταν πολύ μεγάλο για να το κουβαλάει παντού κι έτσι ξεκίνησε να μαθαίνει κιθάρα! Από τότε γράφει συνεχώς τραγούδια, τα οποία ντύνει με πάσης φύσεως ηχοχρώματα μπλέκοντας διαφορετικά στυλ & είδη Μουσικής! Αυτό που τον κάνει και ξεχωρίζει, είναι η διαδραστικότητα που έχει με το κοινό στα Live του καθώς και το ότι μεταφέρει το Vibe του Δρόμου πάνω στη σκηνή!

Μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα, καταφέρνει να γίνει γνωστός στο κοινό με τα ”Καλντερίμια” του, κι έτσι ξεκινάει το πρώτο του ‘Αλε-ρεTουρ’ που θα κρατήσει 18 μήνες και θα μετατραπεί μετέπειτα σε ‘ΤουρΝαι’, η οποία θα περιλαμβάνει εμφανίσεις του σε μαγαζιά & φεστιβάλ σε όλη τη χώρα, αλλά και Live συνεργασίες του με διάφορους άλλους καλλιτέχνες και μπάντες του χώρου!

Το 2015 παρουσιάζει τον πρώτο του δίσκο, με τίτλο ”Καντάδες & τα λοιπά”, ενώ 2 χρόνια μετά, κυκλοφορεί το ”Γούστο μου, καπέλο μου” και ξαναβγαίνει στη γύρα για να μοιραστεί τη Μουσική του, με όσους περισσότερους ανθρώπους μπορεί, μέσα από την περιοδεία του, ‘ΠαρτιΤουρ’, σε Ελλάδα, κι όχι μόνο!

Αυτή τη στιγμή, ετοιμάζει τον τρίτο του δίσκο, ενώ παράλληλα συνεχίζει τις εμφανίσεις μέσα από το νέο του ‘ΜινιαΤουρ’, με ανανεωμένο πρόγραμμα & μουσικές απ’ όλον τον κόσμο κι απ’ όλες τις εποχές!

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον ίδιο, τη μουσική αλλά και τις εμφανίσεις του, μπορείτε να επισκεφτείτε τις παρακάτω σελίδες:

https://www.joey.gr
https://www.facebook.com/Joey.re.file
https://www.youtube.com/Joeyrefile
https://www.instagram.com/Joey.re.file

Επιμέλεια και Παρουσίαση
Γιώργος Δόνιος

ΑΚΟΥΣΤΕ