Στη Θεσσαλονίκη με αμερικάνικα ΙΧ και… φοίνικες ο Αντόνιο Μπαντέρας – Όλη η πόλη ένα Χολιγουντιανό πλατό

Στη Θεσσαλονίκη για τα γυρίσματα της ταινίας «Barracuda» αναμένεται να βρεθεί ο Αντόνιο Μπαντέρας.

Ζωντανοί φοίνικες, αμερικάνικα αυτοκίνητα και βενζινάδικα είναι μερικά από τα σκηνικά που θα στηθούν σε αρκετές περιοχές της συμπρωτεύουσας.

Ο Αντόνιο Μπαντέρας, θα βρίσκεται στην Θεσσαλονίκη στις 28 Ιουνίου για την έναρξη των γυρισμάτων. Ήδη, η παραγωγή πραγματοποίησε ρεπεράζ και «κλείδωσε» μερικά από τα σημεία όπου θα εκτυλιχθούν σκηνές της ταινίας δράσης με… άρωμα Μαϊάμι: Στην παραλία της Περαίας, στην Σκάλα Μηχανιώνας, στην Καλαμαριά -πιθανόν και στην Κρήνη-, στο στούντιο στη Θέρμη και στη Βίλκα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ThessToday.gr στην ταινία σύγχρονης εποχής, σκηνοθεσίας Ρίτσαρντ Χιουζ, θα παίξουν και Έλληνες ηθοποιοί που έχουν καλή αμερικανική προφορά, ενώ το συνεργείο της παραγωγής προκειμένου να μεταμορφώσει τη Θεσσαλονίκη σε Μαϊάμι έχει ήδη ζητήσει την έλευση αμερικάνικων οχημάτων στην πόλη και εργάζεται πυρετωδώς για να κατασκευάσει σκηνικά με αμερικάνικες ταμπέλες, πινακίδες, ζωντανούς φοίνικες και βενζινάδικο.

Την ίδια ώρα το κάστινγκ των περίπου 300 – 400 βοηθητικών ηθοποιών προχωρά με γοργούς ρυθμούς και εντός ολίγων ημερών θα ολοκληρωθεί και θα επιλεχθούν οι ιδανικότεροι για τις ανάγκες της ταινίας.

Ο casting director της ταινίας εξετάζει τα κατάλληλα άτομα τα οποία θα χρησιμοποιηθούν ως βοηθητικοί ηθοποιοί για τα γυρίσματα του «Barracuda» και μεταξύ άλλων ζητά: Μαύρους Λατίνους, Κινέζους και Ρομά 15-65 ετών, για να παίξουν σε κάποιες από τις εξής κατηγορίες: Περιπατητές σε παραλιακή Λεωφόρο, θαμώνες νυχτερινού κλαμπ, θαμώνες ταβέρνας, θαμώνες πλατείας σε υποβαθμισμένη γειτονιά, παραβατικούς, μπράβους, skateboarders, μεγαλόσωμους, με τατουάζ και ιδιαίτερα χαρακτηριστικά.

Λίγα λόγια για την ταινία.


Ο παραγωγός της ταινίας Ρόμπερτ Βαν Νόρντεν σε κοινή συνέντευξη με τον Απόστολο Τζιτζικώστα σημείωσε ότι το «Barracuda» είναι μια ταινία αστυνομικού θρίλερ, μια ταινία γκάνγκστερ, που περιστρέφεται γύρω από τη δράση ενός ανθρώπου που υπήρξε για μεγάλο χρονικό διάστημα εγκληματίας, εμπλέκεται σε εγκληματικές δράσεις και πρέπει να αντιμετωπίσει τους δικούς του ανθρώπους για να σώσει ένα νέο κορίτσι.

Και καθώς το σενάριο της ταινίας προβλέπει ότι αυτή διαδραματίζεται στη Φλόριντα ο ίδιος επισήμανε ότι η δουλειά των παραγωγών είναι να προσαρμόσουν κάποιες περιοχές ώστε να μοιάζουν με εκείνα τα μέρη.

«Αυτή είναι η δουλειά μας και είμαστε ευτυχείς που την κάνουμε στη Θεσσαλονίκη» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Από την πλευρά του ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας τόνισε χαρακτηριστικά ότι «πρόκειται για μια μεγάλη χολιγουντιανή παραγωγή ύψους άνω των 20 εκατ. ευρώ» και πρόσθεσε «είναι πολύ σημαντική στιγμή για τον στόχο που έχουμε θέσει ως Περιφέρεια, να βάλουμε την Κεντρική Μακεδονία στον παγκόσμιο χάρτη των κινηματογραφικών παραγωγών».

ΠΗΓΗ: newsit.gr